Sponsors

Gastvrij is een Horeca Uitzendbureau in hartje Den Bosch op de onderwijsboulevard. Het is een zeer flexibele werkgever waarbij je zelf kunt bepalen wanneer je werkt.
Bij Gastvrij kun je een goed betaald en afwisselend bijbaantje hebben naast je studie en daarbij spek je de Gremio Unio kas! als je gaat werken.
Als je nog geen ervaring hebt kun je diverse training volgen die Gastvrij aanbied; Basis Horeca training, Barista, Wijn en Cocktail trainingen komen regelmatig voorbij.

HASlogo2012_dutch_fc_DEF

HAS Hogeschool is hét opleidings- en expertisecentrum van Zuid-Nederland in de sector agro, food en leefomgeving op twee locaties: Den Bosch en Venlo. Het is een middelgrote hogeschool waar de dynamische driehoek van studenten, docenten en bedrijfsleven centraal staat.

.

.


Sinds december 2017 is Bavaria onze bierleverancier en sponsort van de introductieweek!

eq

 .
 .
 .
.
 
Parfums en aroma’s van hoge kwaliteit aanbieden tegen een betaalbare prijs onder professionele begeleiding.
 .
.
.
 .

soch

.

.

Stichting Ondernemersfonds Centrum ‘s-Hertogenbosch is een fonds welke door het bedrijfsleven zélf wordt gevoed om daarmee concrete projecten financieel te ondersteunen die een bijdrage leveren aan het kwalitatief verbeteren van het vestigingsklimaat, de veiligheid teneinde de aantrekkelijkheid en vitaliteit van het centrum te verbeteren en daarmee bij te dragen aan de stimulering van de economie in het centrum van ’s-Hertogenbosch.

campina

.

.

Campina produceert lekkere en gezonde zuivelproducten met melk van Nederlandse familieboerderijen. Gewone basisvoeding met voldoende groente, fruit, graanproducten en zuivel levert de voedingsstoffen die je lichaam elke dag nodig heeft.

.

.

Aeres Agree is bemiddelingsspecialist in het werven & selecteren van hoger opgeleid personeel en partner op het gebied van personeelsvraagstukken voor de sectoren Agribusiness, Food, Tuinbouw en Groene Ruimte/Milieu.