Kamers

Kamers

Op kamers gaan, veel van jullie zullen op kamers gaan gedurende hun studententijd. Als je op kamers gaat beleef je je studententijd intensiever. Je ontmoet nieuwe mensen, wordt zelfstandig en gaat helemaal je eigen gang.

Gremio Unio heeft diverse studentenhuizen waarin actieve GU’ers wonen, deze staan in en rondom de binnenstad. Er zijn een acht aantal studentenhuizen met de meest uiteenlopende namen. Zo zijn daar Huize Chique de Freak, Huize Doorsnee, Huize Hugo, Studentenresidentie Krambambouli, Studentenvilla Kwik, kwek & kwak, Huize Taptoe en Huize Metalliclan.

Verder wonen veel studenten in de studentenflats op de Onderwijsboulevard en de Wethouder Schuurmanslaan. Deze studentenflats zijn van Brabant Wonen zoals vele andere studentenhuizen in ‘s-Hertogenbosch. Ook in het Groot Ziekengasthuis wordt inmiddels gebruikt als woonruimte voor studenten, beter bekent als de Zusterflat. Dit is via fmt Vastgoed beheer.

Voor vragen over kamers kan er altijd gemaild worden naar hoofdbestuur@gremio-unio.nl. Vaak zijn er kamers in onderhuur beschikbaar of komen er kamers vrij in de studentenhuizen van k.s.v. Gremio Unio.

sponsoren:
Originele afbeelding     L6TRJBANRWQMSCR85R_1432041065_Y0S0Q