Sponsors

Bejo is een wereldspeler in groentezaden met meer dan 1700 werknemers in 30 landen. Van wortel en kool tot venkel en asperge, groenten horen bij onze dagelijkse voeding en zijn essentieel voor een gezonde levensstijl. Professionele telers in binnen- en buitenland zorgen ervoor. Elke dag. Met onze groentezaden. Met zeer gemotiveerd en betrokken personeel werken wij wereldwijd aan de verdere groei van ons innovatieve familiebedrijf. De organisatie kenmerkt zich door een platte structuur, de medewerkers hebben een open, nuchtere houding en staan met beide benen op de grond.

Gastvrij is een Horeca Uitzendbureau in hartje Den Bosch op de Onderwijsboulevard. Het is een zeer flexibele werkgever waarbij je zelf kunt bepalen wanneer je werkt.
Bij Gastvrij kun je een goed betaald en afwisselend bijbaantje hebben naast je studie en daarbij spek je de Gremio Unio kas! als je gaat werken.
Als je nog geen ervaring hebt kun je diverse training volgen die Gastvrij aanbied; Basis Horeca training, Barista, Wijn en Cocktail trainingen komen regelmatig voorbij.

 

HASlogo2012_dutch_fc_DEF

 

HAS Hogeschool is hét opleidings- en expertisecentrum van Zuid-Nederland in de sector Agro, Food en leefomgeving op twee locaties: Den Bosch en Venlo. Het is een middelgrote hogeschool waar de dynamische driehoek van studenten, docenten en bedrijfsleven centraal staat.

.

.


Sinds december 2018 is Bavaria onze bierleverancier en sponsor van de introductieweek!

 .soch

.

.

Stichting Ondernemersfonds Centrum ‘s-Hertogenbosch is een fonds welke door het bedrijfsleven zélf wordt gevoed om daarmee concrete projecten financieel te ondersteunen die een bijdrage leveren aan het kwalitatief verbeteren van het vestigingsklimaat, de veiligheid teneinde de aantrekkelijkheid en vitaliteit van het centrum te verbeteren en daarmee bij te dragen aan de stimulering van de economie in het centrum van ’s-Hertogenbosch.

.

.

 

Aeres Agree is bemiddelingsspecialist in het werven & selecteren van hoger opgeleid personeel en partner op het gebied van personeelsvraagstukken voor de sectoren Agribusiness, Food, Tuinbouw en Groene Ruimte/Milieu.