Sponsors

Bavaria

Onder leiding van de familie Swinkels brouwt men in de brouwerij van Bavaria te Lieshout (Brabant) al 7 generaties bier volgens een uniek familierecept. Zo waarborgt de brouwer al sinds 1719 de beste kwaliteit. Pure ingrediënten zijn de basis voor kwaliteit en daarom wordt Bavaria gebrouwen van natuurlijk mineraalwater uit eigen bron en vermout Bavaria zijn eigen gerst.

 

Nomilk2day

Wij zijn Nomilk2day: Dé verbinder in agribusiness, food & industry. Wij gaan voor elke dag beter. Het is onze missie om samen ambities te realiseren. Wij werken met opdrachtgevers uit het internationale topsegment en koppelen hun doelen aan de ambities van (young) professionals, managers en directeuren. Ons doel? Connecting ambitions!

 

Gastvrij Horeca uitzendbureau

De missie van Gastvrij is in de ‘samenwerking’ u als ondernemer  volledig  te ontzorgen met betrekking tot personeelszaken. Om deze ambitieuze missie te kunnen realiseren beschikken we over een gecertificeerde backoffice die het SNA keurmerk NEN 4400-1 draagt en grote personeelspoule met  representatieve  en gastvrije uitzendmedewerkers met een zeer brede en ruime horeca-ervaring.

 

Bejo Zaden

Samen met onze klanten en partners in de keten verkennen we kansen in de markt en innovatieve onderzoeksmethoden. Daarbij blijven we dicht bij de natuur en ontwikkelen we de beste groenterassen, zodat telers wereldwijd gezonde en smakelijke groenten kunnen oogsten waar consumenten van genieten. Nu en over 50 jaar.

 

Aeres Agree

De Nederlandse groene sector loopt voorop in de wereld. Aeres draagt daar volop aan bij. Bij Aeres komen onderwijs, onderzoek en ondernemen (Aeres Agree) samen rondom de grote thema’s. Ons talent (en het matchen van talent) zorgt ervoor dat planten en dieren verantwoord en gezond kunnen groeien, dat we mensen kunnen voeden, hen een inspirerende leefomgeving kunnen bieden en de natuur de ruimte geven.

 

De Verspillingsfabriek

We gooien jaarlijks in Nederland voor minstens 5 miljard euro aan voedsel weg. Een deel daarvan zijn verse groenten: overschot van boeren, telers en versnijders. Afgekeurd omdat ze te klein, misvormd of te bont zijn en de kopjes, kontjes of stronken. De Verspillingsfabriek redt deze groenten en bereidt er smaakvolle soepen, sauzen en stoofgerechten van. Dat gebeurt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Want talent verspillen, dat vinden wij ook zonde.

 

Vereijken Kwekerijen

Vereijken Kwekerijen is een omgeving die zich kenmerkt door een open cultuur, korte communicatielijnen met energieke, enthousiaste en resultaatgerichte medewerkers. Er werken 100 medewerkers en in het hoogseizoen nog extra seizoenmedewerkers. Wij telen onze trostomaten op meer dan 50 hectare, verdeeld over 6 teeltlocaties in Noord-Brabant en het Westland. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers waarbij de ruimte voor groei voorop staat.

 

SWAPfiets B.V.

Swapfiets kent een klassiek ontstaan. Een groepje vrienden die een goed idee hebben en dat gaan uitproberen. Voor een vast bedrag per maand krijg jij een Swapfiets en wij zorgen ervoor dat je Swapfiets het altijd doet. Op alle fietsen wordt de iconische blauwe voorband gemonteerd. Zo blijft het altijd duidelijk welke fietsen van Swapfiets zijn en wie er allemaal bij de familie horen.

 

Sonac

Sonac is een toonaangevende producent van betrouwbare, duurzame ingrediënten voor de voedingsmiddelen-, petfood- en diervoederindustrie, evenals voor kunstmest, oleochemische en farmaceutische markten wereldwijd. Met een uniek concept van reststoffen tot hulpbronnen verwerken we grondstoffen van dierlijke oorsprong, ontwikkelen we eiwitten, mineralen, vetten, gelatines en tal van andere speciale ingrediënten. Ons constante doel is om fabrikanten in diverse industrieën te helpen recepten te verbeteren en de hoogste kwaliteitsniveaus te bereiken, terwijl ook hun milieuprestaties worden verbeterd. 

 

New York Pizza

Vandaag de dag kunnen klanten hun favoriete pizza bestellen in alle grote en middelgrote steden in het hele land. New York Pizza bestaat in 2020 27 jaar en is met meer dan 210 vestigingen uitgegroeid tot de belangrijkste Nederlandse speler.

 

Den Eelder

Familiebedrijf den Eelder bestaat al sinds 1983 en 

vanaf het eerste moment hebben Ernst en Jacomin

e geprobeerd zo dicht mogelijk bij de (hun) natuur te blijven. Het doel was altijd om een mooi product te maken, boven het maaiveld uit te steken (want daar schijnt de zon) en te bloeien op de plek waar je geplant bent.

Dit gedachtegoed wordt nog steeds gehanteerd en samen met de nieuwe generatie willen ze Nederland nog lang blijven verrassen met ouderwets lekkere boerenzuivel.

 

Farm Frites

Alles begint bij de beste aardappelrassen en bevlogen telers.

 Die het leuk vinden er dag in, dag uit voor te zorgen dat die aardappelen meteen vers verwerkt kunnen worden. Dat merk je en dat zie je aan alles. En…je proeft ‘t. Want er moet heel wat gebeuren om de lekkerste frites (en meer…) van de wereld zo vers van ‘t land op een bord te serveren. Frites met ‘the fresh taste of the land’. Wij vertellen er graag alles over: hoe wij dat doen, welke aardappelrassen we telen, hoe we dat zo duurzaam mogelijk doen, hoe onze telers echte groene vingers krijgen en natuurlijk over onze familie ‘Farm’. Welkom in de wereld van Farm Frites.

 

Subway

Tegenwoordig is SUBWAY® ‘s werelds grootste keten met “submarine”-broodjes, met meer dan 44.000 locaties over de hele wereld. Wij zijn de eerste keus voor mensen die op zoek zijn naar een snelle maaltijd waar met het hele gezin van genoten kan worden. We blijven groeien, waarbij we klanten willen verwennen met heerlijke, op bestelling gemaakte Subs.

 

Kaashandel Remijn

Het begon allemaal 40 jaar geleden. Kees Remijn had een droom: mensen laten genieten van lekkere kaas. Met zijn passie voor kaas, achtergrond als boerenzoon, een diploma voedseltechnologie op zak en ervaring als manager van een zuivelfabriek, begon hij Kaashandel Remijn. Kees kocht kaas van lokale boeren en verkocht ze aan lokale kaaswinkels. De kaashandel was een feit.

 

Albert Heijn (Drunen)

Het leven is soms best een uitdaging. Albert Heijn begrijpt dat als geen ander. Daarom vind je bij ons alles wat je nodig hebt om elke dag zo veel mogelijk uit het leven te halen, op de manier die bij jou past. Het maakt niet uit waar je woont, wat je zoekt, waar je bent of wat je te besteden hebt. Om de hoek, onderweg en online. We zijn er altijd en overal voor je.

Met waar voor je geld, beter eten en gemak dat aansluit op jouw leven.

 

De Graven van Leuven

De Graven van Leuven, een echt café waar je van een gezellige borrel en een heerlijke lunch kan genieten. Vanaf 10.00 uur kun je terecht voor de eerste kop koffie van de dag! Gelegen aan de Wolvenhoek, naast Sociëteit ’t Swijnshooft. Op onze lunchkaart vind je lekkere broodjes, gezonde salades en goedgevulde soepen. Onze Tosti’s zijn wereldberoemd in heel de stad!

 

It Fits

It Fits Borduren en textieldruk is gevestigd in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Het kleine en ervaren team bedrukt en borduurt snel én professioneel.

 

Cees Stello

De gedachte is alleen te werken met kwaliteitsvlees, voornamelijk hele delen van het varken, waar de herkomst van bekend is. Deze speciale varkens komen uit Nederland en België.

Ongeacht het varken, speelt dierenwelzijn een belangrijke rol. Ook het rund-, kip- of wildvlees dat gebruikt wordt in bijvoorbeeld het Brabants stoofpotje, smeuïge kiprillette, gebraden wildgehakt of kruidige hazenpeper moet van goede afkomst zijn. En dát proef je terug in het eindproduct.

 

Dupp Recruitment

DUPP is gespecialiseerd in recruitment, executive search en interim management voor de food branche. Vanuit Wageningen investeren wij continu in relaties, netwerken en actuele kennis van de foodsector en arbeidsmarkt. Samen met onze Europese food recruitment partners bieden wij ook internationale expertise en search mogelijkheden. Vanaf de oprichting in 1997 zijn wij uitgegroeid tot marktleider in de food branche.