Damesdispuut Dionysis

`Amore, more, ore, re, nascuntur amicitae’, ook wel uit liefde, gewoonte, mondeling verkeer en daden ontstaan vriendschappen. Onze lijfspreuk beschrijft waar damesdispuut Dionysis begon. De naam is een samenspel van de Griekse god Dionysos en de Egyptische godin Isis. Dionysos staat voor de druiven, wijn, muziek en poëzie en Isis staat voor vruchtbaarheid, het moederschap en de liefde en is oprichter van de landbouw in Egypte.

In de afgelopen tijd zijn wij een gezellige en hechte vriendinnengroep geworden die wekelijks samen eet, menig avond in Sociëteit ’t Swijnshooft spendeert, regelmatig gezellige weekendjes heeft en met plezier deelneemt binnen de commissies van k.s.v. Gremio Unio. Dionysis bestaat uit gedreven en ondernemende dames die gepassioneerd zijn voor het verfijnde. Dit uit zich onder andere in onze zorgzaamheid voor elkaar. Wij hebben een gezamenlijke liefde voor eten en zijn enthousiast, zachtaardig en eigenwijs van karakter. Wij willen graag het draagvlak van de vereniging vergroten en een meerwaarde vormen voor k.s.v. Gremio Unio door middel van actieve deelname in verschillende commissies en het jaarlijks organiseren van diverse spetterende activiteiten en feesten, om het studentenleven optimaal te kunnen benutten en beleven.

In de loop van de tijd sloten een aantal aspirant-leden, ook wel Filia’s genoemd, bij ons aan. Stuk voor stuk fantastische meiden met veel potentie voor de vereniging.

Meer informatie over ons kun je vinden op onze website http://www.dionysis.nl.

Contact kan opgenomen worden via damesdispuutdionysis@gmail.com

 

dionysis