Damesdispuut Dionysis

‘Amore, more, ore, re nascantur amicitae’, ook wel uit liefde, gewoonte, mondeling verkeer en daden ontstaan vriendschappen. Onze lijfspreuk beschrijft waar damesdispuut Dionysis in 2015 begon. De naam is een samespel van de Griekse god Dionysos en de Egyptisch godin Isis. Dionysos staat voor de druiven, wijn muziek en poëzie en Isis staat voor vruchtbaarheid, het moederschap en de liefde en is oprichter can de landbouw in Egypte.

Wij zijn een gezellige en hechte vriendinnengroep die wekelijks samen eet, menig avond in Sociëteit ‘s Swijnshoofd spendeert, regelmatig gezellige weekendjes heeft en  met plezier deelneemt binnen de commissies van k.s.v. Gremio Unio. Ook zijn wij elke donderdag te vinden in borrelcafé Jij&Ik, dit is de plek waar wij elkaar wekelijks bijpraten onder het genot van een glas wijn. De barmennen kennen onze muzieksmaak en we wagen dan ook graag een dansje in onze mooie stamkroeg.

Dionysis bestaat uit gedreven en ondernemende dames die gepassioneerd zijn voor het verfijnde. Dit uit zich onder andere in onze zorgzaamheid voor elkaar. WIj hebben een gezamenlijke liefde voor eten en zijn enthousiast, zachtaardig en eigenwijs van karakter.

Elk jaar sluiten er aspirant-leden, ook wel Filia’s genoemd, aan. Deze eerstejaars meiden hebben wij leren kennen door de drie borrels die elk jaar georganiseerd worden.

Wij vergroten het draagvlak van de vereniging en vormen een meerwaarde voor k.s.v. Gremio Unio door middel van actieve deelname in het Hoofdbestuur en verschillende commissies. Daarnaast organiseren wij jaarlijks spetterende activiteiten en feesten, om het studentenleven optimaal te kunnen benutten en beleven!

 

Meer informatie over ons kun je vinden op onze website http://www.dionysis.nl.

Contact kan opgenomen worden via damesdispuutdionysis@gmail.com