Herendispuut Quadruplus

Herendispuut Quadruplus is hét enige echte dispuut dat k.s.v. Gremio Unio kent. De heren zijn te herkennen aan hun groen met zwart gestreepte truien. Herendispuut Quadruplus is het oudste en belangrijkste dispuut van de vereniging en vervuld ook vaak belangrijke taken in het Hoofdbestuur en commissies van k.s.v. Gremio Unio.

De heren zijn vaak te vinden in sociëteit “In den witte Fortuijn”, daarnaast zijn de heren ook vaak te vinden in hun stamcafé, café Klassiek. Dit bourgondisch café is gevestigd in het gezelligste straatje van Nederland, de Korte Putstraat .

Met ruim 70 Reünisten en 20 jaar ervaring heeft Herendispuut Quadruplus een onneembare plek ingenomen binnen de vereniging. Naast hun belangrijke positie binnen de vereniging hebben de heren ook een uitgebreid netwerk binnen het bedrijfsleven opgebouwd.

Herendispuut Quadruplus is opgericht op 19 mei 1997 en leeft naar haar lijfspreuk welke als volgt luidt: “Odirint Dum Metuant”. De website van Herendispuut Quadruplus is www.quadruplus.com en de heren zijn te bereiken via quadruplus@hotmail.com.

Het wapen van Herendispuut Quadruplus is hieronder afgebeeld.

herendispuut-quadruplus-20151210_165024