Chateau Trio

Chateau Trio is het jongste verenigingshuis van k.s.v. Gremio Unio. In 2014 hebben Linde Nieveen, Max Willems en Ezra van der Heijde deze studentenresidentie opgezet als eerstejaars, op het moment van schrijven wordt het huis bewoond door Max, Ezra en huissjaars Arne Friedhoff.
De naam Chateau Trio is door de jaren heen een begrip geworden, menig GU lid heeft in de tussenuren aan de HAS een bezoek gebracht aan de studentenvilla op een steenworp afstand (drie steenworpen om precies te zijn) van de HAS.

Wanneer je het huis betreed komt de geur van seks, volle asbakken, zweet, vieze afwas en schimmel je al tegemoet, zoals je ruikt wordt er in dit huis geleefd. Eenmaal in het huis is het aan te raden de schoenen aan te houden, de legende gaat namelijk dat de vloeren in Chateau Trio oorspronkelijk wit zijn, en niet zwart. Bij een bezoek aan het huis is het een must om de originele ornamenten daterend uit het oprichtjaar te bezichtigen. Zo hangt er in de keuken een kerstboom ondersteboven aan het plafond, deze kerstboom is gedecoreerd met attributen die allen afkomstig zijn uit sociëteit ’t Swijnshooft. Een greep uit het assortiment: dassen, handboeien, een papegaai, een bustehouder cup E en Flugelmutsen. Het tweede ornament is gebouwd door Ezra, Max en voormalig huisparasiet Bente Boegheim als ode aan het bier: een muur van bierblikken. Dit ornament is door de jaren heen in verval geraakt maar de restauratie staat begin 2016 op de planning.
Los van de ornamenten heeft Chateau Trio nog meer karaktertrekjes. Denk hierbij aan het enorme dakterras met uitzicht op de HAS, het toilet op de eerste verdieping met de eeuwige remsporen en de huisparasieten die de meest professionele ongediertebestrijder nog niet weg krijgt.

Over het algemeen wordt gedacht dat Chateau Trio zijn naam te danken heeft aan het aantal inwoners, dat zijn er namelijk drie, niks is minder waar.
De naam Chateau Trio is tot stand gekomen na een avond brainstormen in combinatie met veel bier. De huisoprichters hadden na het nuttigen van enkele goudgele pretcilinders de ontzettende drang naar seksuele handelingen, het liefst een trio, en waren bewust dat dit niet met elkaar kon aangezien seks met je huisgenoten niet verstandig is voor de omgang met elkaar. Beseffende dat deze seksdrift naar verschillende personen waarschijnlijk nooit bevredigt zou worden kwam de naam Trio tot stand.
Aangezien de vorm van het huis wat weg heeft van een kasteel en er veel drank wordt genuttigd is er Chateau voor Trio gezet.

Was getekend,

Ezra van der Heijde
Max Willems
Arne Friedhoff
Inwoners Chateau Trio

NB: Ben jij een dame van boven de 18 met een normaal BMI en een leuk gezicht na een half krat bier? Stuur dan een motivatiebrief waarom jij een trio zou moeten krijgen en met welke inwoners van Chateau Trio je dit wilt bewerkstelligen.

Postadres:          Chateau Trio
Weidonklaan 1a
5223 VJ ’s-Hertogenbosch

IMAG0077 (1).jpg wordt weergegevenIMAG0077 (1)