Huize Taptoe

Studentenresidentie Taptoe, officieel het oudste, prominentste en mooiste huis wat k.s.v. Gremio Unio rijk is. Dit pand is al 31 jaar in handen van de vereniging en dit gaat nog lang worden voortgezet. Het hangt vol met herinneringen en troep van decennia geleden. Dit huis kent ook tradities en gebruiken waar niet-bewoners vaak een beetje bang worden. De HO zorgt ervoor dat de bewoners kunnen genieten van hun leventje.

In dit prachtig herenhuis aan de Koninginnelaan genieten vijf prominente pikken samen van het onbezorgde leven. Graag met een koud biertje in de hand neerkijkend op de burgers vanaf het balkon. Dit zou iedereen wel willen natuurlijk, maar niet iedereen is perfect en geschikt voor het wilde en harde leven in dit huis. Het pils stroomt uit de kraan en de frituurpan wordt gebruikt voor het ontbijt, lunch en diner. Kratten bier staan in elke hoek en de plantenbak op het balkon is al een jaar gevuld met lege bierflessen. Niks kan te gek voor Taptoe en haar bewoners.

Wat niet iedereen weet is dat Taptoe dient als een moeder. Moedertje Taptoe zorgt namelijk altijd goed voor haar bewoners. Ze is sterk, spontaan en liefdevol. Zij geeft ons de kracht om elke avond door te gaan tot het einde en zij geeft een nieuwe definitie aan het woord ‘afterparty’. Taptoe is een ongelooflijk lekkere en geile MILF waar iedere jongen stiekem van droomt.

Knallen tot het einde is waar taptoe voor gestaan heeft en nog altijd zal blijven doen! Vo!